Implica-te!

Devino Voluntar

Voluntariatul iti da sansa sa votezi in fiecare zi pentru tipul de comunitate si pentru lumea in care vrei sa traiesti. Oamenii aleg voluntariatul pentru o multime de motive. Unora li se ofera sansa de a-si imbunatati perspectivele de cariera, a integra noi aptitudini, a-si creste nivelul de creativitate si inovatie, a cunoaste oameni noi, a-si creste chiar si nivelul de sanatate.

Altii fac aceasta alegere pentru a capata o noua perspectiva asupra vietii, pentru a face o diferenta sau a da inapoi din ceea ce au primit la randul lor. Iar altii isi pot dori numai sa exploreze sau sa traiasca experiente unice de viata.
In definitiv, indiferent de motivatie, ceea ce ne uneste pe toti este faptul ca putem gasi in acest act atat provocarea, cat si recompensa necesara pentru a continua.

Voluntariatul iti schimba felul de a vedea lumea. Vii in contact cu oameni si situatii atat de complexe si contrastante incat ajungi sa intelegi in cele din urma ca desi poti avea mult mai putine lucruri, poti gasi in continuare motive de a fi fericit. Aceasta perspectiva iti va sublinia ce este cu adevarat important si cat de mici ar putea parea problemele tale intr-o lume apasata de atatea nevoi si dificultati.

Devino Membru

Luand din cand in cand o pauza de la propriile-ti griji, punandu-ti viata in perspectiva si oferind prioritate altor oameni greu incercati, te poti surprinde pe tine insuti inspirat de o idee deosebita, o scanteie, sau placerea de a inventa ceva util pentru comunitate sau chiar iti poti descoperii o noua vocatie.

De aceea noi spunem ca motivul pentru care poti fi membru ar trebui sa inceapa de la ceea ce te face sa te bucuri cu adevarat. Si suntem siguri ca vei gasi acel numitor comun cu ceea ce iti poate oferi experienta unor activitati caritabile.

Daca permitem actiunilor noastre sa fie conduse dintr-un loc al intentiilor bune, tot ceea ce oferim si investim va merita efortul; vom fi, ca urmare, mai dedicati si astfel impactul nostru va fi cu atat mai mare.

Actiunile tale, fie ele mai mici sau mai mari, vor fi de impact asupra vietii cuiva. Asta e un lucru atat de pretios!

Doneaza 2%

Formularul completat il poti depune direct la registratura organului fiscal, prin poștă, prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanta, potrivit legii.

Formularele se pot depune online, prin intermediul serviciului ANAF “Spatiul privat virtual” disponibil aici

Mai multe detalii privind Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) de care apartii cu domiciliul gasesti aici