Actiuni si Proiecte„Va invitam intr-o calatorie virtuala prin satele romanesti, prin casele unde Mos Craciun nu a ajuns poate niciodata si printre familiile unde existenta insasi e o provocare greu de dus.
Cu 6 ani inainte de a ne forma ca Asociatie, am inceput timid, dar constant sa cautam zambete. Facem colectie, avem noi un fetish al nostru ...
Ne bucuram nespus de zambete largi, de rasul cu gura pana la urechi, de zambete timide, de lacrimi impletite cu zambete, si de toate formele de bucurie posibile.
Acestea sunt cateva dintre destinatiile noastre anterioare. Ne-am „virusat” irecuperabil si nu ne-am mai oprit, de atunci. La cat mai multe povesti frumoase inainte !


Facem un altfel de Paste

Bucuram cu hainute, jucarii, dulciuri si mancare copii din comunitatile rurale si centrele de primire in regim de urgenta. Contributia fiecarei persoane ar putea determina un progres semnificativ!
May 4, 2014

Poveste frumoasa de final 2017

Va multumim tuturor celor care ati donat dulciuri, hainute, jucarii si bani pentru a-i bucura pe cei 28 de copii din 2 centre rurale de ingrijire si alte 4 familii foarte sarace.
May 5, 2014

Visul unor mici viitori campioni

Eveniment sportiv caritabil la care participa 37 copii talentati! Fondurile vor fi directionate catre acei copii care au mai putin, si carora vrem sa le daruim o "bucatica de bine" .
May 6, 2014

Este ora cinei..

Este ora cinei pentru aceia care nu își permit o masă caldă! Cele două Centre sociale cu gazduire de noapte din Pitești sunt vizitate de Asociația ARINA
May 7, 2014

Suflete și mâini împreună!

Cu acesta intenție va prezentam azi prima istorioara în care Asociația a hotărât să-și scrie propria pagina de fapte bune.Este cazul a 5 suflete dragi, 4 fete si 1 băietel, copii ..
May 8, 2014

Ajutoarele lui Mos Craciun

Va invitam intr-o calatorie virtuala prin satele romanesti, prin casele unde Mos Craciun nu a ajuns poate niciodata si printre familiile unde existenta insasi e o provocare greu de dus.